Vánoční trhy v Opočně

Co máme na Vánocích nejraději? Vůni vánočního cukroví, koledy, dobré jídlo a pití a samozřejmě dárečky. S tím vším jsme se mohli setkat a vychutnat si vánoční atmosféru na tradičních vánočních výstavách. První výstava se konala v areálu střední školy v Opočně první adventní víkend a pořádala ji Střední škola a Základní škola, Nové Město nad Metují. Druhá prodejní výstava proběhla o dva týdny později v prostorách Základní školy Fr. Kupky v Dobrušce.

Na obou prodejních výstavách zaměstnanci naší školy prodávali především vánoční svícny, anděly a další dekorace z keramiky, sladké perníčky, vánoční stromky z peříček, z pedigu i z klacíků, věnce z různých materiálů, šité ozdoby a spoustu dalších nezbytných maličkostí, které nesmí chybět v žádné domácnosti v tomto předvánočním čase.

Výdělek z této akce náleží Občanskému sdružení přátel Naší školy, která z těchto financí pro děti zajišťuje platby dopravy na výlety a nakupuje výtvarné a další kreativní potřeby pro rozvoj jejich estetického cítění.

Příspěvek byl publikován v rubrice Co všechno děláme, Novinky, Pomáháme, Učíme se, Volný čas, Školní rok 2015/2016. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Komentáře nejsou povoleny.