Den otevřených dveří

Stalo si již tradicí, že každý rok v měsíci dubnu otvíráme školu veřejnosti. Tento rok se konal již 16. ročník Dne otevřených dveří a proběhl v úterý 9. dubnu 2019.

Malí i velcí návštěvníci měli možnost seznámit se na vlastní oči s prostředím školy, s jejím materiálním vybavením a s našimi pedagogickými pracovníky. U vstupu návštěvníky vítali žáci 8. a 9. tříd a podávali jim základní informace o škole. Poté příchozí provedli prostory školy, ukázali jednotlivé učebny pro výuku, učebnu výpočetní techniky, školní družinu, tělocvičnu, cvičnou kuchyňku, dílny a relaxační místnost.

Pro dospělé návštěvníky bylo v prostorách sborovny připraveno drobné občerstvení a každý malý účastník obdržel sladký dárek. Naši školu, kromě nesčetně dalších, navštívili zástupci města v čele s panem starostou Ing. Petrem Lžíčařem, dále pak poslanec Poslanecké sněmovny PČR pan Petr Sadovský a delegáti dalších městských institucí.

Děkujeme všem za milou návštěvu.

Příspěvek byl publikován v rubrice Co všechno děláme, Novinky, Soutěžíme, Učíme se, Užíváme si, Školní rok 2018/2019. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Komentáře nejsou povoleny.