Beránek Náchod hostil žáky speciálních škol regionu

V pátek 12. května 2017 se žáci naší školy zúčastnili již VIII. ročníku Hudebně-divadelního festivalu v Náchodě-Beránku.Tuto akci každoročně pořádá ZŠ a MŠ Josefa Zemana pro žáky speciálních škol regionu s mezinárodní účastí. Letošního ročníku se zúčastnilo celkem jedenáct škol a stacionářů a nesl se v duchu Asie. Zažili jsme kouzelné dopoledne, během kterého jsme se měli možnost proletět mimořádnou linkou Praha-Tokio, zhlédnout tanec gejš a kozáků, bojové vystoupení samurajů a karatistů a v Jokohamě v přístavu jsme byli svědky dojemného loučení malé Japonečky a jejího milého námořníka.

Všechna vystoupení byla nápaditá a neopakovatelná a jejich společným jmenovatelem byla radost a nadšení účinkujících. Nemalou radost pak účinkujícím udělal i Sámer Issa, účastník 1. ročníku soutěže Česko hledá Superstar, který byl hostem programu. S dětmi si zazpíval, zatančil a při závěrečném vyhlašování jim předal ceny.

Příspěvek byl publikován v rubrice Co všechno děláme, Novinky, Soutěžíme, Spolupracujeme se zahraničím, Učíme se, Užíváme si, Výletujeme, Školní rok 2016/2017. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Komentáře nejsou povoleny.