Spíme ve škole

„Tak dobrou noc, děti!“, ozvalo se 17. března v některých třídách naší školy. Byl pátek a my jsme zažívali stejně tak jako každoročně spaní ve škole. To letošní bylo trochu výjimečné, protože tu spaly i děti z nižších ročníků a nutno dodat, že pro některé to byla premiéra, kterou zvládly bez slziček a na jedničku s hvězdičkou. A jak by taky ne? Vždyť měly celý večer co dělat. Velké děti se zúčastnily sportovního klání v bowlingu, malé děti mezitím připravily občerstvení k večernímu programu a všichni společně pak povečeřeli v restauraci U Jelena. Zde dostaly sponzorským darem deset výborných pizz a lízátka. Po návratu do školy mohly děti sledovat pohádku či film pro mládež a po 22. hodině postupně odcházely „na kutě“.

Sobotní ráno malé děti zahájily rozcvičkou v tělocvičně a velké jim mezitím připravily bohatou snídani. Kolem osmé hodiny jsme se všichni rozloučili a v dobré náladě vyrazili do deštivého dne.

Příspěvek byl publikován v rubrice Co všechno děláme, Novinky, Užíváme si, Volný čas, Školní rok 2016/2017. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Komentáře nejsou povoleny.