Úspěchy našich žáků ve školním roce 2015/2016

Stejně tak jako v 1. pololetí tohoto školního roku se naše škola účastní mnoha soutěží vyhlašovaných různými institucemi, a to výtvarných, fotografických, sportovních, keramických… I protentokrát se naši žáci umístili na velmi pěkných místech, za což si zaslouží pochvalu za reprezentaci naší školy.

V květnu se naše žákyně Marie Tulejová zúčastnila okresního kola v atletickém čtyřboji základních škol praktických a speciálních v Rychnově nad Kněžnou a vybojovala krásné druhé místo.

VII. ročníku dětské výtvarné soutěže „Western a koně očima dětí“ s tématem pro rok 2016 – ZE ŽIVOTA INDIÁNŮ – se zúčastnilo hned několik žáků naší školy. Oceněni byli: Tomáš Hradecký, František Tulej a Radek Tulej.

Již po několikáté se žáci naší školy zúčastnili i umělecké soutěže DOMÁCÍ MAZLÍČCI. Letošní IV. ročník byl věnován tématu „Prázdniny s domácím mazlíčkem“. V kategorii výtvarných prací získal 1. místo Vojta Mareček, 2. místo Roderik Červeňák. V kategorii – fotografie získal 1. místo Oliver Tulej a na 2. místě se umístil Vašík Novák.

Prozatím poslední soutěží ve druhé polovině tohoto školního roku byla výtvarná soutěž vyhlášena Národním pedagogickým muzeem a knihovnou J. A. Komenského, příspěvkovou organizací Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy, k příležitosti 700. výročí narození Karla IV. Kolektiv 5. a 6. ročníku ve složení Nikola Ungrádová, Robin Tulej, Radek Tulej, Radek Weselak a Vojta Mareček za výtvarnou koláž Karlova mostu z odpadového materiálu získal 1. místo v celé republice!

Všem jmenovaným gratulujeme a děkujeme za reprezentaci školy!

Příspěvek byl publikován v rubrice Co všechno děláme, Novinky, Soutěžíme, Sportujeme, Užíváme si, Školní rok 2015/2016. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Komentáře nejsou povoleny.