Poděkování

Touto cestou bychom rádi poděkovali panu generálnímu řediteli Lesů ČR (Ing. Daniel Szórád) a jeho zaměstnancům ( Ing. Janě Jirkové, Ing. Petru Zvolánkovi, Lence Volákové a Petře Justové), kteří dlouhodobě spolupracují s naší školou ZŠ Opočenská, Dobruška.
Ne jinak tomu bylo 01. 03. 2016

Díky návštěvám výše jmenovaných odborníků a jejich poutavému vyprávění, pomáhají našim dětem rozšiřovat obzory o přírodě, vodě, lese a o zvířatech. Vždy dětem představí něco nového. Jejich poslední program přinesl dětem mnoho informací o vodě a o lese. Měli pro děti připravený krátký snímek o negativním vlivu suchých období na přírodu, a mimo jiné zajímavosti, přivezli na ukázku i dva dravce – raroha a výra, což se pro děti stalo nezapomenutelným zážitkem. Na závěr se uskutečnila vědomostní soutěž, v níž byl vítězem každý, kdo alespoň trochu poutavému vyprávění naslouchal. Děti byly za úspěšné splnění úkolů odměněny dárky, které jim věnovaly Lesy ČR.

Tento školní rok je naplánován ještě jeden projekt, který by měl být uskutečněn v květnu a bude se opět týkat znalostí ze života zvěře a péče o les a přírodu.

Děkujeme za spolupráci!!!

Příspěvek byl publikován v rubrice Co všechno děláme, Novinky, Učíme se, Užíváme si, Školní rok 2015/2016. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Komentáře nejsou povoleny.