A vítězem se stává…

Dne 30. dubna 2015 bylo oficiálně ukončeno veřejné hlasování a sečteny všechny hlasy, jimiž návštěvníci Lapidária v Dobrušce ohodnotili výrobky deseti zúčastněných speciálních škol z našeho regionu. Celkem hlasovalo 311 návštěvníků.
Vítězem se stávají všichni ti, kteří se zapojili do naší jarní výtvarné soutěže „O nejkrásnějšího velikonočního beránka“ finančně podporované z Programu podpory regionálních soutěží pro děti a mládež v Královéhradeckém kraji a se spoluúčastí naší školy.
V kategorii A zvítězil beránek, kterého nám zaslal Patrik Timura ze SŠ a ZŠ Nové Město nad Metují (20 hlasů). Na druhém místě v kategorii A se umístil beránek od Josefa Sekala z MŠ, ZŠ a PrŠ Trutnov (18 hlasů). A na pěkném třetím místě byl beránek ze ZŠ a MŠ Josefa Zemana Náchod – IV. třída (12 hlasů). V kategorii B zlato získal beránek ze ZŠ a MŠ Josefa Zemana Náchod od kolektivu dívek z 8. a 9. ročníku – II. třída (74 hlasů). Stříbrnou medaili získal beránek od kolektivu dívek ze ZŠ a PrŠ Rychnov nad Kněžnou (36 hlasů). A pomyslný bronz náleží beránkovi, který k nám dorazil ze ZŠ speciální Jaroměř od kolektivu dětí z 5. třídy (34hlasů).
Všem výhercům budou zaslány hodnotné ceny v podobě didaktických her, naučných knih a výtvarných pomůcek.
Ostatním šikovným dětem, které přispěly do soutěže svými dílky, bude zaslána drobná odměna.

Příspěvek byl publikován v rubrice Co všechno děláme, Novinky, Soutěžíme, Užíváme si, Školní rok 2014/2015. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Komentáře nejsou povoleny.