ZŠ Opočenská Dobruška vybojovala v Jaroměři třetí místo

Florbalový turnaj Jaroměřská hokejka se konal 28. ledna v Areálu sportovních a volnočasových aktivit v Jaroměři. Zúčastnilo se ho pět týmů z Královéhradeckého kraje a dobrušská Základní škola Opočenská, která zde byla nováčkem, obsadila třetí místo. Součástí turnaje, určeného pro žáky speciálních škol, byly i dovednostní disciplíny. Dobruška slavila hned několik úspěchů. Kromě celkového třetího místa i prvenství v turnaji dovednostních disciplín, který vyhrál Radek Tulej, získal jeho bratr Robin cenu fair play. V soutěži  dobrušskou školu reprezentovala i děvčata a rozhodující brankou se podílela na celkovém umístění. Radost z vyhraného poháru a medailí byla obrovská.

Letošního již čtvrtého ročníku se zúčastnilo celkem pět družstev. Vyhrál tým Jaroměř A, druhé se umístilo družstvo z Trutnova, čtvrté místo obsadili opět domácí a páté tým z Hradce Králové. Celý den doprovázela příjemná atmosféra a děti kromě pěkných zážitků navázaly i nová přátelství. Dobrušský tým hned při první účasti skončil na třetím místě a děti už se těší na příští rok. Turnaj pořádala Základní škola speciální Jaroměř a uskutečnil se díky podpoře města Jaroměř.

Příspěvek byl publikován v rubrice Novinky, Sportujeme, Užíváme si, Volný čas, Školní rok 2014/2015. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Komentáře nejsou povoleny.