Dárek za vysvědčení

Ve čtvrtek 24. ledna navštívil naši školu Kabaret Honzy Petráše – hudebního textaře, skladatele, scenáristy, spisovatele, herce a autora dětských pořadů. Pan Petráš alias pan Popleta bavil žáky nejenom svými popletenými slovními hříčkami, ale také hrál veselý kabaret s loutkami. Žáci byli součástí představení – z malých diváků se stali velcí herci. Vzhledem k tomu, že pan Popleta z Popletova popletl všechno co mohl, všichni se mu snažili pomáhat a uvést vše do pořádku.
Pan Popleta měl připravené soutěže s hádáním názvů pohádek a pohádkových postav, ve kterých žáci zhodnotili své vědomosti. Jejich herecké nadání se projevilo při dramatizaci pohádky Sněhurka a tři trpaslíci. Stejně tak jako všechno, i tato klasická česká pohádka byla popletená. Návštěva pana Petráše byla pro žáky naší školy dárkem a odměnou za jejich pololetní práci a snažení.

Příspěvek byl publikován v rubrice Co všechno děláme, Novinky, Učíme se, Užíváme si, Školní rok 2018/2019. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Komentáře nejsou povoleny.