Svatováclavské slavnosti

Každým rokem se Svatováclavské slavnosti stávají tečkou za kulturními akcemi s letním sluncem ve znaku a startují podzimní společenskou sezónu. Jsou oslavou nejen patrona české země, ale také podzimního času, jeho barev a vůní.
I děti a zaměstnanci ZŠ Opočenská v Dobrušce se na tuto akci dlouhodobě a pečlivě připravovali. Členové a členky keramického kroužku postupně proměňovali obyčejnou hlínu v usměvavá sluníčka, červená jablíčka, barevné domečky, veselé ptáčky, praktické tácky a hrníčky.
A díky tomu se náš stánek stal ozdobou sobotního jarmarku na náměstí F. L. Věka. Stánek přilákal nejen obyvatele Dobrušky, turisty, zdejší, ale i přespolní obyvatele. Zkrátka všechny, kteří mají rádi hezké věci. A o tom, že se naše výrobky líbily, svědčil i výdělek, který bude věnován na aktivity podporující kreativitu žáků naší školy.
Děkujeme městu Dobruška za poskytnutí možnosti se jarmarku opět zúčastnit.

Příspěvek byl publikován v rubrice Co všechno děláme, Novinky, Učíme se, Užíváme si, Volný čas, Školní rok 2016/2017. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Komentáře nejsou povoleny.