Poděkování paní ředitelce Mgr. Dagmar Mackové

Poslední červnový den odstoupila z vedoucího pracovního místa ředitelky školy ZŠ Opočenská Mgr. Dagmar Macková, která ve své funkci působila patnáct let.
Ve školství pracovala od roku 1970, absolvovala studium na střední pedagogické škole a získala tak vzdělání učitelky mateřské školy a vychovatelky. Na ZŠ Opočenská učila od roku 1990, při zaměstnání vystudovala Pedagogickou fakultu Vysoké školy pedagogické v Hradci Králové – učitelství pro 1. stupeň ZŠ – speciální pedagogika mladšího školního věku.

Vážená paní ředitelko, touto cestou bychom vám chtěli poděkovat za dlouholetou práci v Základní škole v Opočenské ulici. Jistě není jednoduché řídit školu, kde se vzdělávají žáci s mentálním postižením, souběžným postižením více vadami a autismem, ale vy jste se tohoto nelehkého úkolu zhostila s trpělivostí, vytrvalostí a odhodláním.

Máme dojem, že prosté děkujeme, nestačí…
Děkujeme vám tedy veřejně a přejeme do dalších let na zaslouženém odpočinku hodně zdraví a radost ze společně strávených chvil se svými blízkými.

Zaměstnanci ZŠ Opočenská, Dobruška

Příspěvek byl publikován v rubrice Novinky, Školní rok 2019/2020. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Komentáře nejsou povoleny.